Spectacol dedicat elevilor din clasa a XII-a B a Liceului „Petru Maior” Reghin, „Zboară pasăre”

 

 

Clasa a XI-a B a organizat un spectacol muzical-cultural intitulat MATURANDUS, aflat la a VIII-a ediție, pentru elevii clasei a XII-a B ai Liceului Tehnologic „Petru Maior” din Reghin.

Evenimentul s-a desfășurat la Casa Municipală de Cultură „Dr. Eugen Nicoară”, în data de 18 mai, și a marcat solemn sfârșitul etapei de copilărie, de adolescență și începutul vieții de adult.

Clasa a XII-a B a Liceului Tehnologic „Petru Maior” a terminat un ciclu important de formare, primind baza educativă necesară pentru viață.

Elevii organizatori s-au bucurat de misiunea avută și s-au străduit să realizeze un spectacol reușit, să le ofere „maturanzilor” o amintire cât mai plăcută.

 

Spectacolul a avut două părți…

 

… prima parte artistică, distractivă, cu scenete, cântece, poezie, dans tematic, intitulat sugestiv „Repülj madár!”(Zboară pasăre).

În cea de-a doua parte a spectacolului, directorul adjunct al Liceului Tehnologic „Petru Maior”, prof. Crișan Martha, dirigintele clasei a XII-a B., prof. Simon Mária Magdolna și reprezentantul elevilor din clasa a XI-a B  și-au luat rămas bun de la absolvenți, într-un cadru festiv. Reprezentantul clasei a XII-a B le-a mulțumit profesorilor pentru sprijinul acordat în cei patru ani de liceu, răbdarea și toleranța de care au dat dovadă, colegilor pentru prietenie și pentru spectacolul oferit.

La eveniment au fost invitați dascălii care au contribuit la formarea elevilor, părinți, bunici și prieteni. Profesorii au avut ocazia să mulțumească părinților că au avut încredere în instituția lor.

„Sper ca elevii să fie mândri de școala unde au primit formarea spirituală, cunoștințele necesare în viață. Curaj, spirit intuitiv, demnitate, mândrie, motivație, perseverență – aceste calități să le pună în „cutia succesului” vieții!”, este mesajul dirigintelui și profesorului coordonator al clasei a XI-a B, Nagy Ferenc Attila.

„Evenimentul „Maturandus”, prin care își iau rămas bun absolvenții, reprezintă de 8 ani o onoare, dar în același timp și un privilegiu pentru clasele a 11-a. Acest spectacol necesită multă muncă, repetiții și o organizare riguroasă. Pentru clasa noastră a fost un proiect important și ne-am străduit să realizăm un eveniment reușit. Prioritatea noastră a fost să dăruim absolvenților și spectatorilor o seară de neuitat”, a declarat eleva Tavaszi Anita, din clasa a XI-a B.

 

Imola Grama

 

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Comentariile nu sunt permise.