Spectacolul :P – PATRU PIESUȚE POLITICE DESPRE DUȘMANI la DESZKA FESZTIVÁL Debrecen

Spectacolul Companiei Liviu Rebreanu a Teatrului Național Târgu-Mureș, 😛 – PATRU PIESUȚE POLITICE DESPRE DUȘMANI de Székely Csaba, regia Sebestyén Aba va participa în data de 30 martie 2017, la DESZKA FESZTIVÁL Debrecen 2017!

Este prima participare a Companiei Liviu Rebreanu a Teatrului Național la prestigiosul festival de teatru de la Debrecen. Acest festival reunește, conform organizatorilor, „cele mai interesante și captivante” spectacole realizate pe baza unor texte ale unor autori maghiari contemporani. Printre teatrele invitate se află, deopotrivă, companii din Budapesta sau din provincie, dar și din țările în care există teatre de limbă maghiară – printre care și România.

😛 – PATRU PIESUȚE POLITICE DESPRE DUȘMANI va mai participa în acest an și la Festivalul Comediei Românești FESTCO 2017 și la Festivalul de Teatru Nou de la Arad.

Spectacolul este compus din patru fabule despre putere, convieţuire, frică, adevăr şi minciună. Din distribuția spectacolului fac parte actorii: Csaba Ciugulitu, Cristian Iorga, Luchian Pantea, Andi Gherghe, Raisa Ané, Loredana Dascălu, și Georgiana Ghergu.
Decorul este realizat de Lokodi Aletta, iar costumele de Hotykai Evelyn, muzica originală aparținându-i lui Cári Tibor.

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.