Spiritul TED ajunge şi în oraşul nostru

dsc_0097Un eveniment inedit si interactiv – TEDxTîrguMuresSalon va avea loc şi în oraşul nostru, în data de 4 septembrie, la Hotel Concordia, începând cu ora 19.00.

La acest eveniment, pot participa toţi cei care s-au înscris online pe site-ul evenimentului. Cele 80 de locuri disponibile au fost ocupate în doar 5 zile de la deschiderea aplicaţiilor, ceea ce denotă un profund interes al târgumureşenilor de a lua parte la acest eveniment.

TEDxTîrgu-Mures Salon va fi un eveniment introductiv, un preambul la evenimentul principal care se va numi TEDxTîrguMures, şi care va avea loc în data de 4 octombrie, la Casa de Cultură Mihai Eminescu, unde vor putea participa peste 100 de persoane.

La TEDxTîrguMuresSalon vom combina şi vizualiza împreună discursuri înregistrate de la conferinţele TED, cu momente de interacţiune, de dezbatere propriu- zisă şi dialog facilitate de moderatorul evenimentului pentru a suscita discuţii interesante, generatoare de idei în grupul celor prezenţi. Vor exista şi momente de socializare, comunicarea fiind facilitată pe toate planurile.

Moderatorul acestui eveniment va fi Simona Ciff, o specialistă în domeniul psihologiei clinice şi psihoterapiei.
Avem încredere că tema aleasă pentru acest eveniment „Reinvent yorself by mastering the mind”, temă ce combină conceptele de Limbajul trupului şi Inteligenţa Emoţională, va trezi interesul tîrgumureşenilor de a participa activ în spiritul TED a ideilor care merită promovate, împărtăşite.
TED este un eveniment anual unde sunt invitaţi unii dintre cei mai importanţi gânditori şi creativi ai lumii să împărtăşească ideile de care sunt pasionaţi. “TED” sunt iniţialele de la Technology, Entertainment, Design — trei domenii largi care combinate ne influenţează viitorul. TED a creat o platformă locală numită TEDx, care permite unor parteneri locali să organizeze evenimente sub licenţa TED. Sub egida TED, primul eveniment de deschidere, care va avea loc în oraşul nostru, este TEDxTarguMuresSalon.
Urmeaza evenimentul principal TEDxTarguMures unde x reprezinta un eveniment realizat in mod independent, în oraşul nostru.

Cei care ne sprijină pentru ca acest eveniment, să fie unul de succes sunt partenerii noştri:
Partener principal – Universitatea Cultural Ştiinţifică
Sponsori – Hotel Concordia, Cofetăria Artizan, Brutăria Eldi, Loriand, OvidiuRosca Photography.

 

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Comentariile sunt închise.