Sportul mureșean continuă seria succeselor

În derby-ul etapei a VIII-a, dar și a Ligii I la futsal, City’us Tîrgu-Mureş a învins cu scorul de 6 la 2 echipa Smart Ionescu București, într-o partidă disputată în Sala de sport a Liceului cu Program Sportiv. Rezultat final: City’us – Smart Ionescu București 6-2 – o nouă demonstrație de forță din partea echipei noastre. După această nouă victorie, City’us își păstrează primul loc în clasament, cu maximum de puncte (21), la 5 puncte de Smart București. În etapa viitoare, târgumureșenii vor juca în deplasare, la Galați, marți, 13 noiembrie, de la ora 20, într-o partidă transmisă în direct de postul Digisport.

BC Mureș a marcat cea de-a 6-a victorie consecutivă, după un meci mult mai dificil decât era așteptat, în compania celor de la Farul Constanța. Încleștarea din etapa a șasea s-a terminat cu scorul final de 58-60. S-au remarcat: Andrija Ciric, cu 20 de puncte, 4 recuperări și 3 pase decisive; Liviu Dumitru, cu 15 puncte și 3 recuperări; Matija Ceskovic cu 9 puncte.

Finala Campionatului Naţional de Călărie, Proba Completă, a reunit la start 11 cai la clasa Novici şi 5 la clasa ,,o stea”. Dintre participanţii Clubului Romsilva, organizator al competiţiei, Laura Vâţă, cu calul Yavrum, a fost cea mai aproape de podium, clasându-se pe locul IV la clasa începătorilor. La avansaţi s-au întrecut concurenţii Clubului Scorillo Sîntana de Mureş, Bogdan Milaşcon şi profesorul său, Viorel Bubău, primul cu doi, al doilea cu trei cai. A învins Viorel Bubău cu Selena, urmat de Bogdan Milaşcon cu Lady Kera, din nou Bubău, cu Arcitic.

Duminica trecută, la Sinaia s-a terminat Campionatul Naţional de Viteză în Coastă, la finalul căruia sportivul târgumureşean Dan Florea a fost desemnat Campion Naţional la clasa A3 – grupa A, ceea ce înseamnă maşini omologare FIA capacitate cilindrică până în 2000 cm³ cu două roţi motrice. Pe lângă acest loc întâi, Dan Florea a mai obţinut şi un onorant loc 3 la categoria generală – Două Roţi Motrice.
În ultima partidă din etapa a X-a a Seriei a II-a din liga secundă de fotbal, FCM Tîrgu-Mureş a cedat cu scorul de 2-0 în deplasarea de la UTA Arad. Cele două goluri ale arădenilor au fost înscrise în urma unor erori în apărarea mureşeană, după un joc în care FCM a dominat teritorial, dar n-a reuşit să-şi creeze ocazii clare de gol la poarta adversă.

Cristina Vancea

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.