Sportul mureșean, plin de surprize

baschet bc muresJucătorul echipei BC Mureș-LPS, Uță Rareș, component al echipei campioane U15 și jucător în echipa României de U16, în urma turneului la care a fost în Spania a primit oferte de joc de la echipele Fuenlabrada, Murcia, Aristos, Sevilla şi Unicaja Malaga. După mai multe negocieri, acesta împreună cu antrenorul său au decis că cel mai bine este să evolueze pentru Unicaja Malaga, echipă de Euroligă care investeşte foarte mult în tinerii jucători. Astfel, la sfârșitul săptămânii trecute, duminică, 28 octombrie, Rareş împreună cu George Trif au plecat la Malaga pentru a perfecta contractul.

Rămânând tot la baschet, BCMureș a primit sâmbătă seara CSȘ Giurgiu, în sala sporturilor, iar meciul terminat cu scorul de 84 la 70 în favoarea ardelenilor a fost unul cât se poate de echilibrat. BC Mureș vine după trei victorii consecutive, în fața celor de la CSU Ploiești, campioana în exercițiu a României, Gaz Metan Mediaș și nou-promovata Timba Timișoara, iar succesul din partida de sâmbătă a confirmat valoarea echipei mureșene.

Tot un parcurs frumos a avut și City’us Tîrgu-Mureş care a câştigat cea de-a cincea partidă consecutivă în Liga 1 la futsal, cu scorul de 14 la 4, în faţa ultimei clasate, Inter Teliu Braşov. Autorii golurilor pentru City’us sunt: C. Matei (3, 16), Daniel (10), Csoma (17, 18, 33), Mimi Stoica (17), Muntean (21), Gherman (28, 38), Ignat (29, 39), Nicuşan (31) şi Fl. Matei (37).
Rămânând tot la fotbal, dar de data aceasta la Liga a II-a, FCM Tîrgu-Mureș a învins echipa FC Bihor Oradea, cu scorul de 2 la 1, golul victoriei fiind marcat în minutul 86.

Cristina Vancea

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.