Start la bălăceală!

Locuitorii municipiului Reghin  şi din împrejurimi se pot bucura din nou de Ștrandul din oraș. Celor interesați li se oferă condiții corespunzătoare pentru petrecerea timpului liber într-o ambianță plăcută creată de limpezimea apei, verdele ierbii, razele călduroase ale soarelui.

În incinta ștrandului există un chioșc cu diverse produse de tip fast-food, înghețată, băuturi reci pentru toate gusturile.

Suprafața totală a ștrandului este de 0,8 hectare și dispune de 4 bazine. Bazin 1- 1400 m3, bazin 2- 409 m3, bazin 3- 100 m3 și bazin 4 – 20 m3. În incintă există dușuri reci, vestiare, toalete, aparte de joacă pentru cei mici.

,,Referitor la calitatea apei din bazine, aici există un sistem complex de Filtrare-Clorinare-Recirculare a apei din bazine care asigură o calitate deosebit de bună a apei din bazinele cu apă. Anul acesta calitatea serviciilor oferite de administrația Ștrandului Municipal a crescut, mai ales prin replacarea spălătorului dispus perimetral bazinelor și a altor reparații și înlocuiri ale echipamentelor uzate”, a declarat administratorul Călin Albu.

Interzis celor care nu respectă regulile 

Vizitatorii trebuie să respecte regulamentul creat de conducerea unității. În incinta ștrandului există pază privată, iar conducerea susține că nu va tolera comportamente neadecvate și că va interzice accesul celor care nu vor respecta regulile.

În regulamentul interior este prevăzut ca bazinele să se folosească în ținuta adecvată și în funcție de categoria de vârstă pentru a preîntâmpina posibilele accidente, persoanelor care prezintă afecțiuni dermatologice le este interzisă intrarea, precum și celor cu animale de companie sau cei aflați în stare de ebrietate.

Tarifele practicate în acest an sunt de 10 lei pentru un adult, 7 lei pentru copii și 5 lei pentru închiriat un șezlong pe zi.

Luni: 14ºº – 20ºº

Marți:   9ºº – 20ºº

Miercuri:   9ºº – 20ºº

Joi:   9ºº – 20ºº

Vineri:   9ºº – 20ºº

Sâmbătă:   9ºº – 20ºº

Duminică:   9ºº – 20ºº

Imola Grama

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.