Start la înscrieri pentru Ziua de Curățenie Națională

Echipa “Let`s Do It, Romania!” a dat startul înscrierilor pentru Marea Curățenie de pe 12 mai! Cei care vor să participe la cel mai mare proiect de voluntariat din România se pot înscrie pe site-ul www.letsdoitromania.ro la secțiunea “Înscrie-te la curățenia de pe 12 mai”. Dacă v-ați înscris deja anul trecut, nu trebuie decât să vă logați și să urmați acești pași:

1. Apasă butonul numit Profilul tău. Vei fi direcționat în această pagină: http://app.letsdoitromania.ro/users/user-vizualizare.jsf
2. În sidebar, în stânga, apasă butonul Modifică datele mele.
3. Bifează „Curățenie 2012” și confirmă modificarea.

De asemenea, echipa “Let`s Do It, Romania!” pune la dispoziție tuturor celor interesați de proiect un call center special creat, disponibil la numărul de telefon 0318 21 21 21. În perioada 7 – 19 mai, voluntarii “Let`s Do It, Romania!” vor răspunde tuturor întrebărilor despre curățenia națională.

Mai multe noutăți despre ediția din acest an găsiți pe site-ul proiectului la secțiunea Noutăți.

„Let’s Do It, Romania!” este cel mai mare proiect de implicare socială din România, care îşi propune curăţarea deşeurilor din arealele naturale într-o singură zi. În 2010 şi 2011, în cele 2 ediţii organizate până în prezent, peste 500 000 de voluntari au participat în Ziua de Curăţenie Naţională. In 2012, Ziua de Curăţenie Naţională este 12 mai, zi în care România va face curăţenie alături de Bulgaria, Republica Moldova şi Turcia, ca parte din iniţiativa globală Let`s Do It World! Peste 100 de țări din întreaga lume vor organiza o zi de curățenie generală, în perioada 24 martie-25 septembrie.

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.