Start la recompense

talentePrimăria municipiului Tîrnăveni, Asociaţia Amiciţia şi portalul Tirnaveni.ro au iniţiat o campanie de promovare a valorilor locale din municipiul Tîrnăveni. Concursul pentru tinerii merituoşi ai municipiului Tîrnăveni are scopul de a populariza şi încuraja pe cei ce au preocupări de studiu şi implicare socială. Se poate înscrie orice elev care frecventeazǎ o şcoalǎ din Târnǎveni şi are preocupǎri care se înscriu în criteriile menţionate în fişe. Înscrierea se poate face prin completarea formularului disponibil pe internet care se completează şi se trimite apoi la adresa de email: office@tirnaveni.ro sau prin poştǎ la adresa: Asociaţia Amiciţia, Cart. Păcii, Bl.2 L, parter.

Criteriile de selecție…

…în baza cărora se va acorda un punctaj maxim de 100 puncte sunt: situaţia şcolarǎ din ultimii 3 ani, media generalǎ peste 8, iar purtare 10; preocupǎrile extraşcolare constând în participarea în cadrul unor formații artistice, cercuri etc.; participarea la acţiuni de voluntariat, obținerea de premii la concursuri şcolare sau concursuri autorizate de Ministerul Educaţiei şi Învǎţǎmântului; editarea unui eseu de maxim două pagini cu tema: „De ce iubesc România; De ce iubesc Tîrnăveniul” și în final existența unor aptitudini sau talente speciale vor conta la creșterea punctajului.

Câştigǎtorii vor primi premii în bani, sumele urmând a fi publicate în mass-media, dupǎ evaluarea candidaţilor şi în funcţie de fondurile care se vor colecta prin diverse moduri (sponsorizǎri, concerte umanitare susţinute de Corala „Amicii”, etc.). Termenul limită de primire a fişelor este pânǎ la data de 1 mai 2013.

Mircea Barbu

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.