Ştefan Păcurar, campion naţional la judo!

judoLa sfârșitul lunii iunie (28-30) în localitatea Arad, s-au desfășurat finalele Campionatului Naţional de Judo individual şi pe echipe, destinat categoriei de vârstă sub 13 ani.

CS Samuraii Florii de Cireş a obţinut două medalii, una de aur la individual prin Ştefan Păcurar şi una de bronz prin Voivod Ovidiu, acesta din urmă ca şi membru al echipei Euroregiunii 7A.

,,Titlul de campion naţional obţinut de Păcurar Ștefan este o performanţă normală şi aşteptată de clubul nostru, deoarece se încadrează în obiectivele fixate la începutul anului 2013. Este o încununare a muncii sportivului şi a instructorului care-l pregăteşte. S-a dus o muncă intensă, de 3 ani de investiţii în sportiv, atât financiare, materiale, cât şi umane, astfel că titlul din acest an a venit ca o performanţă normală şi planificată. Dacă anul 2012 ne-a adus titlurile de campion şi vicecampion naţional atât la individual, cât şi la echipe şi un bronz la individual seniori, pot să spun că prima parte a anului competiţional 2013 se menţine pe linia începută anul trecut, fapt care ne bucură şi care confirmă calitatea muncii dusă la Voiniceni. Mai avem în cadrul clubului câţiva copii de perspectivă în care investim, cu speranţa că în câţiva ani, vor confirma şi ei încrederea, munca şi investiţiile făcute de club”, a declarat, pentru sportulmuresean.ro preşedintele şi instructorul clubului din Voiniceni, Gliga Laurenţiu.

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.