Ștefania, bebelușul cu nr. 1.000 la Nova Vita

La Clinica Nova Vita s-a născut al 1.000-elea bebeluș, o fetiță pe nume Ștefania. Părinții sunt din Cristești, iar fetița se simte bine, a avut puțin peste 3 kilograme, așa că urmează să iasă din spital în câteva zile. Legat de acest eveniment, directorul medical al clinicii dr. Dragoș Popa ne-a precizat următoarele:

Cred că este o reconfirmare a faptului că Nova Vita oferă servicii medicale de calitate, într-un timp relativ scurt. Față de alte policlinici private din țară, Nova Vita are un număr semnificativ de nașteri la activ. Maternitatea a fost deschis în luna aprilie din 2010.

 Directorul medical Ionela Ciotlăuș a mai adăugat:

Cei doi ani de activitate ai maternităţii Nova Vita, au reprezentat provocări, din care a ieşit o echipă învingătoare si devotată, o echipă de profesionişti,cu adevărat preocupaţi să ofere, nu doar un act medical la cele mai înalte standarde, dar şi grija autentică pentru mame şi nou născuţi.

Centrul Medical NOVA VITA şi-a început activitatea medicală în luna iulie a anului 2008, înfiinţând prima secţie de îngrijiri paliative şi terapii complementare din judeţul Mureş. În luna octombrie 2008 se deschidea secţia de recuperare medicală. În urma investiţiilor şi extinderilor derulate în cursul anului 2009, îşi începe activitatea farmacia şi laboratorul de analize medicale, iar la începutul anului 2010 începe activitatea primei maternităţi private din judeţul Mureş şi a secţiilor de chirurgie, cardiologie şi radiologie intervenţională.

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.