Stela Popescu şi Alexandru Arşinel, pentru vârstnicii reghineni

Stela Popescu și Alexandru Arșinel au stârnit ropote de aplauzeCu prilejul Zilei Internaţionale a Vârstnicilor la Reghin a fost o petrecere de zile mari. Peste o mie de pensionari au participat miercuri, 1 octombrie, la masa festivă organizată pentru ei de administraţia locală. Evenimentul a avut loc în Sala de festivităţi a firmelor Gliga, din strada Pandurilor, şi s-a bucurat de atenţie maximă din partea organizatorilor.
Meniu bogat şi muzică bună
Sărbătoriţii au avut parte de un meniu bogat şi muzică de petrecere, atmosfera fiind susţinută de interpreţi locali consacraţi precum Florin Vos, Maria Neag, Sorin Pantea şi alţi interpreţi îndrăgiţi. Vârstnicii au dansat şi au cântat până seara târziu, s-au delectat cu bucatele şi băuturile alese şi au socializat după placul inimii. Cei mai mulţi dintre ei au declarat că nu au mai participat la o petrecere de multă vreme şi că acest eveniment este unul foarte reuşit deoarece îi plasează pe pensionari în centrul atenţiei.
Stela Popescu şi Alexandru Arşinel
Dacă anul trecut capul de afiş al listei cu artişti pentru sărbătoarea dedicată vârstnicilor a fost Marcel Pavel, anul acesta administraţia locală a invitat la Reghin pe îndrăgiţii Stela Popescu şi Alexandru Arşinel. Prestaţia celor doi mari artişti a stârnit ropote de aplauze şi a fost primită cu aclamaţii îndelungi. Actorii au declarat că atmosfera de la Reghin le-au încălzit inimile. Atât Stela Popescu, cât şi Alexandru Arşinel au spus că aşteaptă cu nerăbdare să fie invitaţi din nou pentru a avea prilejul să se întoarcă la Reghin.
La 50 de ani de căsnicie
În cadrul aceluiaşi eveniment 37 de cupluri care împlinesc, în 2014, 50 de ani de căsnicie, au fost premiate şi felicitate. Perechile au primit o diplomă de excelenţă, un buchet de flori şi un tort. Pentru cei care nu au reuşit să ajungă la petrecere cadourile au fost trimise acasă în aceeaşi zi.
Emeşe ARDELEAN

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Comentariile nu sunt permise.