Stele şi astre aștrii, în tolba FCM

Săptămâna trecută FCM a obţinut şase puncte în urma meciului de joi seara disputat pe teren propriu cu Steaua şi duminică dupa după-masă, în deplasare cu Astra Ploieşti.

Joi, Gigi Becali s-a deplasat până în inima Ardealului să-şi vadă echipa şi era să se aleagă cu infarct. Mai mult, l-a înjurat pe Crăciunescu într-un mod înlimbaj de care şeful arbitrilor nu a mai avut parte. „ Vinovatul” a fost tot un ardelean, Ilyes, printr-un gol marcat în urma unei centrări respinse. A fost un meci cu casa închisă, şi, pe lângă şiretlicurile dâmboviţene, cum că mingea n-a fost prea bine umflată, că ar fi furat arbitri, am câştigat fără ca Steaua să ne pună probleme.

Duminică, în deplasare pe moşia lui Ioan Niculae, (patronul Astrei şi a grupului de firme Interagro), tânărul de 18 ani, Bumba a deschis scorul în urma unei faze fixe. Golul doi a fost marcat de Cordoş tot din lovitură de colţ. Cele două victorii ne propulsează pe locul 14, cu 24 de puncte, la egalitate cu Sportul Studenţesc. Aşa cum a declarat şi antrenorul echipei, Ioan Ovidiu Sabău după meciul cu Astra, nu suntem scăpaţi de retrogradare şi mai sunt multe meciuri care trebuie câștigate. Sâmbătă, băieţii noştri se vor deplasa la Universitatea Cluj.

Pe lângă clişeul transformat în dicton:, „ aşa e fotbalul”, se pare că antrenorul are un rol crucial în bunul mers al unei echipe. Se pare că Sabău este antrenorul care se potriveşte ca o mănuşă echipei mureşene.

Marius Libeg

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.