Știați că… a apărut PUNCTUL 646?

Săptămânalul de Mureș și Harghita, ajuns la numărul 646 îl găsiți pe tarabe. În această ediție puteți citi un articol semnat de Titi Dălălău despre ”Statistici mureșene interesante”, detalii în pagina 1.

Un alt articol, inedit, semnat de același Titi Dălălău, cuprinde și un interviu cu moderatorul Kakasi Mihaly, despre ”Aventura mureșenilor în Caraibe”. Detalii găsiți în paginile 2 și 3.

Punctul Alb i se acordă organizatorului excursiei în Caraibe… Oare cine o fi?

Punctul Negru i se acordă celor care vandalizează parcurile și spațiile de joacă… Detalii în pagina 2.

”Risc maxim!” O incursiune a subsemnatei în cazul chiriașilor din clădirile Statusului Romano-Catolic, cu detalii în paginile 4 și 5.

De la Reghin transmite Imola Grama: Turneu de internațional de box și deschiderea grădiniței ”Universul Prichindeilor”. Detalii în pagina 6.

De la Luduș transmite Ioan A. Borgovan: Serviciul de salubrizare asigurat de o firmă până acum, va fi asigurat de o altă firmă. Despre ce este vorba, aflați în pagina 7, unde veți găsi și rubirca iȘTIRI care pun Punctul pe i.

Paginile 7 și 8  aduc știri din sport, semnate de Narcis Socaciu: ”Jungla se întoarce”, iar ASA a obținut ”o nouă victorie la limită”.

De la Sighișoara transmite Cristina Vancea: Ziua Solidarității Orașelor Patrimoniului Mondial, Campania de vaccinare, Spune NU cerșetoriei, Let’s do it, Romania!. Detalii în pagina 10.

Un fotoreportaj semnat de Vasile Dancea aduce în atenția tuturor vandalizarea parcului din cartierul Unirii. Detalii în pagina 11.

Paginile destinate județului Harghita scriu despre pelerinajul pe modelul El Camino, Școala pentru democrație și Amenda de la protecția consumatorilor, sfințirea Mănăstirii Făgețel de pe valea rîului Trotuș, cu detalii în paginile 12, 13 și 15.

Cei care sunt interesați de apartamente, case ori terenuri scoase la licitație, au la dispoziție anunțurile executorilor judecătorești. Detalii în pagina 14.

Nu lipsesc nici anunțurile publicitare pe care le veți descopri singuri, răsfoind ediția print a săptămânalului PUNCTUL din perioada 4-10 septembrie.

Lectură plăcută!

EM

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.