Ştiri de la Poliţia Mureş

accident_arges_96559100– Un bărbat de 40 de ani, condamnat la executarea unei pedeapse de 4 ani şi 5 luni închisoare, pentru săvârşirea infracţiunii de înşelăciune, dat în urmărire naţională, a fost prins pe raza comunei Sânpaul de poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale – IPJ Mureş.
– Marţi, înainte de masă pe str. Muncii din municipiul Tîrgu Mureş, un bărbat, de 38 de ani, cu un Volkswagen, la manevra de mers înapoi, a accidentat grav o femeie, de 83 ani, care era angajată în traversarea neregulamentară a părţii carosabile.

– Un bărbat, de 51 ani, din Bahnea, conducând un automobil Seat în localitatea Coroisânmartin, din neatenţie a tamponat partea stângă spate a autoutilitarei marca Volkswagen, oprită parţial pe partea carosabilă, pe acelaşi sens de mers. În urma accidentului, petrecut marţi seara, doi pasageri din autoturism au fost răniţi

– La Sighişoara un bărbat este bănuit că ar fi pătruns în 7 septembrie în locuinţa părţii vătămate prin escaladarea unui geam lăsat deschis şi ar fi sustras mai multe bunuri şi sume însemnate de bani, respectiv 36.000 lei şi 1000 de euro. Efectivele de poliţie cu sprijinul Serviciului de Acţiuni Speciale, au efectuat o percheziţie în 9 septembrie la reşedinţa bărbatului iar cu această ocazie au identificat în locuinţa acestuia câteva din bunurile sustrase. Suspectul a fost reţinut pentru 24 de ore şi a fost depus în arestul IPJ Mureş urmând ca în cursul zilei de azi acesta să fie prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă.

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Comentariile sunt închise.