Ştiţi unde se află Castelul Calendar? Vă spune PUNCTUL 629

Suntem la început de luna mai, astfel că întrebarea din opinia lui Titi Dălălău: „Mai e liber 1 mai?” se  poate aştepta la numeroase răspunsuri.  Detalii în  pagina 1 a săptămânalului de Mureş şi Harghita, PUNCTUL, ajuns la cel de-al 629-lea număr.

Răspunsul la întrebarea ce aşteaptă Castelul Calendar, cel de la Zau de Câmpie, îl aflaţi în articolul subsemnatei, cu detalii în paginile 2 şi 3. Tot acolo veţi găsi și destinatarii pentru PUNCTUL ALB și PUNCTUL NEGRU din această săptămână.

Din articolul semnat de Vasile Dancea veți afla care sunt școlile cele mai bune din oraș și pe ce se bazează cel care afirmă asta. Detalii în paginile 3 și 4.

Pagina dedicată municipiului Reghin prezintă condiţiile de cumpărare a apartamentelor ANL, dar ne povesteşte şi despre întâlnirea de la „Sfatul înţelepţilor”. Detalii semnate de Imola Grama în pagina 6.

De la Luduş transmite A.I Borgovan despre Protocol pentru artă şi raportul de activitate al asistenţilor personali, precum şi ştirile care pun Punctul pe i. Detalii în pagina7.

Pagina 8 dedicată sportului vorbeşte despre Neymar Jr’s Five. Aflaţi din articol despre ce este vorba.

În pagina 9 un articol detaliat semnat de Narcis Socaciu despre ASA, cu un picior în Liga a 2-a, precum şi un altul semnat de Cristina Vancea despre condiţiile de finanţare în sport.

Independenţii s-au sucit la şedinţa de consiliu extraordinară, aşa că vom avea Festival Medieval la Sighişoara, transmite  Eliza Muntean. Iar Cristina Vancea îi invită pe sighişoreni la handbal!Detalii în pagina 10.

De la Târnăveni transmite Mircea Barbu: şedinţa de consiliu local, gala de excelenţă a educaţiei şi loc de depozitare pentru moloz din construcţii. Detalii în pagina 11.

Paginile dedicate judeţului Harghita vorbesc despre Mina de la Praid, muşcături de căpuşe, un voluntar deosebit la Crucea Roşie, sute de hectare împădurite, model pentru Republica Moldova şi atacul urşilor asupra unor ciobani. Detalii în paginile 12, 13.

Cei care vor să cumpere apartamente, terenuri sau case scoase la licitaţie au la dispoziţie anunţurile executorilor judecătoreşti în paginile 14 şi 15.

Zilele Şcolilor Populare de Arte, Screening gratuit de cancer de col uterin la SCJU Tîrgu Mureş şi prima regională la Cupa Coca-Cola la fotbal, sunt detaliate pe pagina 16.

Lectură plăcută!

EM

 

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.