Suflu nou la BC Mureș

BC Mureş şi-a prezentat oficial noua conducere executivă în cadrul unei conferinţe de presă susţinute săptămâna trecută. Au fost prezenţi noul președinte Cornel Lungu, vicepreşedintele Peti András şi managerul sportiv Bruno Roschnafsky. „Dorim un suflu nou la club” – a declarat preşedintele Lungu, subliniind că intenţionează să implementeze un proiect întins pe mai multe sezoane, iar în primul an, având în vedere că se construieşte un lot cu foarte mulţi jucători noi, obiectivul este accederea în play-off.

De asemenea, se încearcă aducerea unor jucători utili echipei, dacă se poate cu contracte mai mari de un an, tocmai pentru a încerca formarea unei echipe competitive în următorii ani, se intenţionează atragerea mai multor sponsori cu potenţial, al căror eforturi să fie bine răsplătite, nu doar pe plan sportiv, cât şi datorită unui activităţi publicitare adecvate. Se speră ca principalul sponsor, Consiliul local, să răspundă pozitiv, iar munca depusă la club să vină în faţa mureşenilor cu rezultate deosebite.

Lotul echipei se reuneşte pe 6 august, până atunci efectivul de jucători trebuie definitivat. Se merge pe mai multe piste dar, totul în funcţie de raportul calitate-preţ.

Cristina Vancea

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.