Suntem pe locul 10 în țară la plata taxelor cu cardul

t_roTaxele si impozitele locale pentru Targu Mures pot fi platite cu cardul si in cadrul unei locatii speciale deschisa zilnic in complexul comercial Promenada Mall, pana la sfarsitul lunii martie 2014, ca urmare a unui parteneriat intre Visa Europe, Banca Transilvania si primarie.

Angajatii primariei vor asista contribuabilii la standul special deschis zilnic, între orele 15:00 şi 20:00. Plata taxelor si impozitelor locale se poate face in cadrul locatiei amplasate in Promenada Mall, cu orice tip de card bancar, cu ajutorul aceluiasi sistem informatic disponibil si in cadrul administratiilor fiscale. In baza actului de identitate, contribuabilii vor afla cu exactitate sumele de plata, inclusiv eventualele restante, iar plata se va putea face partial sau integral.

In prezent, Targu Mures se situeaza pe locul 10 in topul primariilor din Romania in functie de valoarea taxelor si impozitelor locale platite cu cardul, dupa Bucuresti, Cluj-Napoca, Brasov, Galati, Timisoara, Pitesti, Ploiesti, Oradea si Constanta. Valoarea taxelor si impozitelor locale platite cu cardul aferente Primariei Targu Mures s-a situat anul trecut la 2,94 milioane lei.

Primele 10 orase in functie de valoarea tranzactiilor de plata cu cardul a taxelor si impozitelor locale insumeaza peste trei sferturi din totalul tranzactiilor realizate pentru primariile din Romania care accepta plata cu cardul. Parteneriatul dintre Visa Europe, bancile membre si primarie face parte din a cincea editie anuala a campaniei nationale de promovare a utilizarii cardului pentru plata taxelor si impozitelor locale, derulata in perioada 15 ianuarie – 31 martie 2014, in cadrul careia posesorii de carduri Visa care isi platesc taxele cu cardul pe durata campaniei pot castiga, prin tragere la sorti, premii totale in valoare de peste 130.000 lei.

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.