Suspecţi de furt, reţinuţi după folosirea armamentului

Poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală Ungheni împreună cu luptători din cadrul Serviciului de Intervenţie Rapidă din Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Mureş au fost nevoiţi să uzeze de armamentul din dotare pentru reţinerea a două persoane suspectate că au furat motorină din rezervorul unei maşini.

„În dimineaţa zilei de 23.02.2012 au fost reţinute două persoane suspecte de furt de motorină din rezervorul unui autotractor de Prahova, staţionat într-o parcare. Poliţiştii s-au sesizat cu privire la faptul că 3 persoane suspecte au coborât dintr-un autoturism, încercând să sustragă motorină din rezervorul unui autotractor parcat la ieşirea din localitatea Ogra spre Iernut. Luptătorii SIR au somat persoanele respective să se oprească, două dintre acestea au fugit pe un câmp înspre localitatea Dileu, iar a treia persoană a fugit cu autoturismul înspre localitatea Iernut”, se arată într-un comunicat de presă al IPJ Mureş.

Potrivit IPJ Mureş, poliţiştii au reuşit după mai bine de o oră să îi identifice pe doi dintre cei trei fugari la marginea localităţii Cipău. Întrucât cei doi nu s-au supus somaţiei legale, au fost trase focuri de armă în plan vertical, iar astfel S.P. de 39 ani cu domiciliul în localitatea Valea Izvoarelor, judeţul Mureş şi M.M. de 24 ani din Târgu Mureş au fost prinşi.

„Pe numele primului suspect exista un mandat de executare a pedepsei emis de Judecătoria Târgu Mureş acesta fiind condamnat la 2 ani închisoare pentru furt calificat în formă continuată. Cei doi au fost reţinuţi continuându-se cercetările pentru identificarea şi celui de-al treilea suspect precum şi a autovehiculului folosit la săvârşirea infracţiunii”, mai precizează IPJ Mureş.

AGERPRES

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.