Sute de motociclişti la Biker'sFest

Colona de motociclisti spre SanzieniCirca 500 de motociclişti din întreaga ţară, dar şi din străinătate sunt prezenţi, la finalul acestei săptămâni, la cea de-a VII-a ediţie a Festivalului de motociclism, Biker’s Fest, la ştrandul termal ‘Broscărie’ de lângă Şimleu Silvaniei, evenimentul fiind organizat de Asociaţia Meseş Motor Club (MMC), cu sprijinul financiar al Centrului de Cultură şi Artă Zalău.

‘Este ediţia a VII-a a MMC Biker’s Fest. Avem până la ora actuală undeva la 500 de oameni, avem concerte rock: trupa Krypton, trupa Riff şi o tombolă la care se poate câştiga o motocicletă. În rest multă voie bună şi distracţie. Azi am avut pentru prima oară o paradă până în localitatea Crasna, unde se desfăşoară zilele comunei. Oamenii au fost încântaţi, pentru că n-au mai văzut aşa ceva’, a declarat, sâmbătă, pentru AGERPRES, Nelu Brindea, preşedintele Uniunii Cluburilor de Motociclişti din România (UCMR).

Potrivit acestuia, la festival sunt prezenţi motociclişti din întreaga ţară, dar şi din străinătate, acesta fiind ultimul eveniment oficial din acest an al UCMR. AGERPRES/

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Comentariile nu sunt permise.