Sute de sportivi așteptați la Cupa „MUREȘUL CIS GAZ”, ediția a VII-a

A.C.S. Samuraii Florii de Cireș Voiniceni și DJST Mureș organizează în data de 25 octombrie 2014, ora 9 CUPA „MURESUL CIS GAZ”, ediția a IV-a, la Sala Polivalentă Târgu Mureș. Vor participa cluburi din România și străinătate. Competiția este destinată categoriilor de vârsta de la U9 până la U13. Anul trecut au participat 550 de sportivi din 9 țări europene.

Sistem de desfășurare: Conform Regulamentului Federației Române de Judo, pe 6 suprafețe de luptă. Toleranță 0,5 kg.

Arbitraj: Regulament F.R.J. Cluburile participante la concurs sunt rugate sa includă in delegație minim un arbitru de judo.

Data înscrierii: Până la 16 octombrie 2017

Se vor face înscrieri pana la limita a 600 de sportivi !!!

Cazarea, masa:            Cazare şi masă contra cost (65 – 75 lei/zi), la pensiuni de 2 și 3 x (toate dotate cu televizor, baie, aer condiționat în cameră)

Pentru rezervări sunați la nr. (+40) 731 366149 – Gliga Laurențiu sau email : office@samuraivoiniceni.ro, gligalaurentiu@yahoo.com, până la data de 13.10.2014.

Taxa de participare :   Pentru sportivii cu domiciliu în România 25 lei/persoană, pentru sportivii din străinătate 10 Euro/persoană.

Un sportiv NU poate concura la doua categorii de greutate sau de vârsta.

Premierea: Medalii şi diplome pentru locurile  I – III

Locurile I vor primi suplimentar si un premiu in bani.

Profesorii, antrenorii, oficialii care însoțesc sportivii sunt răspunzători de comportamentul si protecția acestora pe tot timpul cat se afla la competiție cat si la locurile de cazare. Organizatorii nu pot fi făcuți responsabili pentru eventuale accidentari, furturi sau alte daune provocate pe durata competiției.

Cristina Vancea, sursa: International Judo Tournament „Muresul – CIS GAZ”

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.