Tabără de Creație Foto și Pictură

În perioada 20 – 22 octombrie 2017, Casa de Cultură a Studenților din Tîrgu Mureș, organizează Tabăra de Creație Foto și Pictură, intitulată ,,Poveste de Toamnă”. Acțiunea se va desfășura în frumoasa stațiune de la Sovata.
Ne adresăm tinerilor și în special studenților ce sunt atrași de arta fotografică, precum și cei ce iubesc pictura.
Având telefoane mobile dotate cu camere foto tot mai performante, cu siguranță mulți cochetează cu fotografia, dar probabil prea puțini au studiat arta fotografică. Unii iubesc pictura dar poate nu au îndrăznit niciodată să picteze ceva, neștiind de unde și cum să înceapă sau pur și simplu nici nu s-au gândit că ar putea crea chiar ei ceva frumos cu o simplă pensulă, o coală de hârtie și niște acuarele.
Dorim să le oferim studenților și tinerilor ocazia de a afla și învăța cât mai multe despre arta fotografică și pictură. Vom pune accentul pe înțelegerea compoziției, tehnicile și materialele folosite, modul de poziționare în raport cu lumina și nu în ultimul rând pe creativitate.

Cadrul natural pitoresc și cromatica toamnei ne îndeamnă spre visare, spre basme și povești. Vom provoca concurenții să dea frâu liber imaginației pentru a crea o frumoasă poveste în imagini. Fotografiile și picturile lor, nu vor fi simple crâmpeie de toamnă, ci o minunată poveste de toamnă, la care îi vor da un titlu sugestiv. Astfel au libertate totală în alegerea proprie teme, pentru că toamna poți visa la absolut orice poveste.
Înscrierile se fac prin completarea fișei de înscriere și trimiterea a două fotografii sau desene/picturi (fotografiate) la adresa ccs.targumures@mts.ro , până în data de 18 octombrie 2017.
În funcție de fotografiile primite se va face o selecție a participanților, locurile din tabără fiind totuși limitate.
Transportul, cazarea și masa concurenților vor fi suportate de către organizatori.
Informații suplimentare se pot obține la numărul de telefon 0265.216.066 sau prin trimiterea unui e-mail cu subiectul Tabăra de Creație Foto și Pictură ,,Poveste de Toamnă”, la adresa ccs.targumures@mts.ro .

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.