TÂLHĂRIE CALIFICATĂ LA O CASĂ DE PARIURI DIN SOVATA

Două persoane au fost arestate preventiv pentru 30 de zile iar alta a fost pusă sub control judiciar în urma unor percheziţii domiciliare desfășurate de poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş la locuinţele unor persoane bănuite de tâlhărie calificată.

La data de 1 decembrie a.c., poliţiştii de investigaţii criminale din Mureş au desfăşurat 3 percheziţii domiciliare pe raza staţiunii Sovata, la locuinţele unor persoane bănuite de comiterea infracţiunii de tâlhărie calificată.

În fapt, la data de 29 noiembrie a.c., în jurul orei 22:30, persoane neidentificate ar fi pătruns în incinta unei case de pariuri sportive şi jocuri de noroc, din Sovata, după care ar fi sustras 2 genţi, în care se aflau 2000 de lei şi diferite documente.

În urma investigaţiilor desfăşurate de poliţişti, la nici 24 de ore de la comiterea faptei, au fost identificaţi 3 tineri, de 22, 24 şi 30 de ani, toţi din Sovata, bănuiţi de comiterea infracţiunii.
Pentru probarea activităţii infracţionale, ulterior au fost desfăşurate 3 percheziții domiciliare la locuinţele celor 3 bănuiţi.
Procurorul a dispus punerea în mișcare a acțiunii penale față de cei 3 tineri și a formulat propunere de arestare preventivă, iar instanţa de judecată a emis mandate de arestare preventivă pe o perioadă de 30 de zile pentru cei doi tineri de 24 şi 30 de ani.

Totodată a fost dispusă măsura controlului judiciar față de tânărul, de 22 de ani.

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Comentariile nu sunt permise.