Tâlhărie în Târgu Mureş

talharie-1

În ziua de 05.12.2016, ora 19:50, Poliția Municipiului Tg. Mureș a fost sesizată cu privire la faptul că pe str. Pandurilor, o persoană a fost agresată fizic, după care i-a fost sustras telefonul mobil.
La fața locului s-a deplasat un echipaj de poliție, care a identificat victima, un minor, de 12 ani.
Din cercetări a reieşit că victima, în timp ce se deplasa către domiciliu, a fost oprită de către un tânăr, care după ce i-a smuls telefonul mobil din mână, i-a aplicat o lovitura cu pumnul la nivelul feței.
În urma verificărilor efectuate în zonă de către un poliţist de ordine publică şi un jandarm din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi Mureș s-a reușit identificarea făptuitorului, la intrarea in cartierul Valea Rece, din Tîrgu Mureş.
Tânărul, de 25 de ani, a fost recunoscut de către persoana vătămată, iar ulterior a fost recuperat și telefonul mobil sustras.
Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată cu tânărul, de 25 de ani, în stare de reţinere pentru 24 de ore.
Toate activităţile au fost desfăşurate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Tg. Mureș.

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Un comentariu

  1. Buna ziua as dori sa multumesc prin intermediul dumneavoastră echipajelor de poliție ce au participat la prinderea infractorului ce ă săvîrsit tilharia de pe strada pandurilor .Bravo lor niste oameni de NOTA 10

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.