Tâlhărie la Sighişoara

La data de 31.03.2017, ora 03.25, ofițerul de serviciu de la Poliţia municipiului Sighişoara a fost anunţat telefonic de către un bărbat, din Alba Iulia, despre faptul că persoane necunoscute l-au deposedat prin violenţă de un telefon mobil și portofel.

În fapt, victima, de 32 ani, din jud. Alba, în timp ce se deplasa singur în parcul central de pe str. Hermann Oberth, din Sighișoara, s-a întâlnit cu trei persoane necunoscute iar după ce au consumat împreună băuturi alcoolice, a fost condus într-un gang de pe str. 1 Decembrie 1918, din Sighișoara, unde prin violență a fost deposedat de un telefon mobil şi portofelul în care avea bani şi documente de identitate.

În urma activităţilor desfăşurate de poliţişti, la scurt timp au fost identificate cele 3 persoane, cu vârstele cuprinse între 16 şi 18 ani, bănuite de comiterea tâlhăriei.

Prejudiciul, în valoare de aproximativ 1.000 lei, a fost recuperat în totalitate.

Cercetările sunt continuate de către poliţişti sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie calificată, cu două dintre persoanele implicate în stare de reţinere.

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.