“Țâne-mi Doamne binele”, semnat Livia Sorlea

Având în vedere bogata activitate depusă în slujba folclorului mureșean, Centrul Județean pentru Cultură Tradițională și Educație Artistică Mureș sprijină și susține evenimentul dedicat lansării albumului de muzică populară “Țâne-mi Doamne binele”, semnat de Livia Sorlea, îndrăgita artistă a muzicii populare, originară din satul Dumbrava, comuna Vătava, județul Mureș.

În cadrul evenimentului vor urca pe scenă artiști consacrați cu nume notorii, precum: Ionela Moruțan, Ioan Dordoi, Maria Butilă, Rodica Mitran, Cristian Pomohaci, Ciprian și Mihaela Istrate, Ioana Pricop și Dragoș Nistor, Ionuț Bledea și Diana Cârlig și Vasile Coca.

Evenimentul cu conotații muzicale se va desfășura în Sala Mare a Palatului Culturii din Tîrgu Mureș, în 22 septembrie 2017, de la ora 18, fiind acompaniat instrumental de Orchestra Ansamblului Profesionist “Mureșul”, dirijor Zoltan Bambo și filmat de HORA TV.

Vă invităm să participați la lansarea albumului de muzică populară “Țâne-mi Doamne binele” a interpretei Livia Sorlea, cea care ne va încânta cu vocea ei caldă și cu frumoase cântece populare.

Biletul de intrare se poate achiziționa de la Casa de Bilete a Palatului Culturii din Tîrgu Mureș.

 

Vă așteptăm cu drag!

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.