Târg de antichități la Promenada Mall

În acest sfârșit de săptămână, mai exact în intervalul 24-26 februarie Malio Company organizează a șasea ediția a Târgului de Antichități. Detalii în comunicatul de mai jos:

Luna februarie aduce ceva deosebit pentru cei pasionati de antichitati: Editia a VI-a al Targului de Arta si Antichitati. Acesta va avea loc in perioada 24-26 februarie 2012, in Promenada Mall, Targu Mures. Targul este deschis vineri si sambata de la ora 09.00 la 22.00 iar duminica de la 09.00 la 19.00.

Ne-am propus ca la editia a VI-a sa aducem din nou fata in fata trecutul cu prezentul si sa va furam privirile cu obiecte speciale, extraordinare, diferite si accesibile aproape oricarui buzunar. Targul isi propune sa aduca in fata vizitatorilor obiecte memorabile pentru diferite gusturi si preferinte.

Peste 60 de expozanti veniti din toate colturile tarii vor prezenta publicului piese de mobilier, tablouri de colectie, bijuterii, icoane, carti vechi, numismatica, insigne, timbre si multe obiecte invaluite in aerul boem al secolului trecut cat si creatii ale unor artisti contemporani.

Asadar evenimentul, cuprinzand diferite expozitii cu vanzare, se adreseaza publicului larg, de la tanara generatie pana la colectionarii veterani, insa toti pasionati de aceasta tema. Prin urmare nu ratati Targul de Arta si Antichitati, o ocazie unica ce nu trebuie pierduta!

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.