Târg de arte şi meserii la Târgu Mureş

targ

Primăria Tîrgu Mureş în parteneriat cu Universitatea Cultural Ştiinţifică, Inspectoratul Școlar Județean Mureș şi Liceul Vocaţional Pedagogic „Mihai Eminescu” din Tîrgu Mureș organizează a treia ediție a Târgului de Arte şi Meserii. Evenimentul se va desfășura în Cetatea medievală din Tîrgu Mureș, începând de miercuri 23 noiembrie 2016, ora 11.00, până vineri, 25 noiembrie 2016. La târg vor participa 12 instituţii de învăţământ, care îşi vor expune oferta educațională. Părinţi, dascăli şi elevi se vor putea orienta din timp, astfel încât să aleagă şcoala potrivită.

„Târgul de Arte şi Meserii devine o tradiție la Tîrgu Mureș. Oraşul are nevoie de profesionişti, formaţi pentru meserii care se regăsesc pe piaţa muncii. De aceea, invit părinţii să vină la acest târg şi să privească cu responsabilitate alegerile pe care le fac copiii lor pentru viitor. Ne-am săturat de generaţii cu diplome cumpărate care îngroaşă rândul şomerilor sau al angajaţilor necalificaţi, acum e rândul profesioniştilor. Faptul că Târgul se află la a treia ediţie, dovedeşte că şcolile au oferte serioase, iar târgumureşenii sunt interesaţi,” a declarat primarul Dorin Florea.

La ediţia precedentă, care a avut loc în primăvară, au participat aproximativ 10.000 de persoane. Dacă tematica de atunci a fost mecanica auto, de data aceasta Târgul de Arte şi Meserii se axează pe întreţinere şi înfrumuseţare corporală, pe sănătate, nutriţie sau sport. Târgul de Arte şi Meserii, devenit etalon pentru oraş, se va desfăşura în Cetatea Medievală. În fiecare dintre cele trei zile, standurile cu oferte educaţionale vor putea fi vizitate între orele 09.00 şi 17.00.

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.