Târg de practică IT&C la UPM

Universitatea „Petru Maior” din Tîrgu Mureş, în colaborare cu TecHub Mureş organizează miercuri, 27 noiembrie 2013, între orele 1300-1530, în Sala Senatului, R 21, din str. Nicolae Iorga Nr.1, Târgul de Practică IT&C. Evenimentul reprezintă convergenţa a două proiecte: proiectul UPM Creşterea eficienţei procesului educaţional atât la studiile de licenţă cât şi la studiile de masterat prin conectarea la realitatea economică și proiectul TecHub Mureş Dezvoltarea şi modernizarea pregătirii resurselor umane în IT.

Cu ocazia Târgului de Practică IT&C, firmele vor prezenta informaţii privind profilul de activitate, tehnologiile în care lucrează, metodologii de inginerie soft, metodologii de management al proiectelor, precum şi poziţiile de practică disponibile, prin intermediul paginilor web, pliante, broşuri, roll-up, etc. Studenţii îşi vor exprima interesul pentru practica la diferite firme, urmând a participa la selecţie. Cadrul legal de desfăşurare a practicii este reglementat prin Protocolul de Practică semnat de universitate cu toate firmele la care studenţii îşi desfăşoară practica.

Evenimentul se înscrie în seria unor activităţi de anvergură iniţiate de UPM pentru realizarea practicii studenţilor şi identificarea de oportunităţi de angajare la încheierea studiilor.

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.