Târg de Turism și Expo Credite şi Imobiliare la Promenada Mall

afis decodesign-page-001Promenada Mall va găzdui în perioada 9 – 11 mai o nouă ediție a DecoDesignExpo, cel mai important şi complex eveniment pentru mureşeni Târgul de Turism și Expo Credite şi Imobiliare.

După succesul primelor 11 ediţii a expoziţiei de mobilier şi amenajări interioare DecoDesignExpo, la care au fost prezente companii locale, naţionale şi internaţionale şi la care numărul vizitatorilor a crescut puternic, ajungând la 30 000 de vizitatori/ ediţie, Promenada Mall Tîrgu Mureș şi Malio Events au decis să răspundă numeroaselor solicitări venite de la agenţii economici de profil şi a clienţilor – publicului fidel manifestării – crescând aria de domenii prezentate. Parteneri ai evenimentului sunt: Asociația Producătorilor de Mobilă din România, Primăria Tîrgu Mureș și Volksbank.

Astfel, timp de 3 zile vizitatorii vor avea posibilitatea de a găsi de la mobilier, amenajări interioare, decoraţiuni şi restul celor necesare pentru ,,casa mult visată”, până la cele mai bune soluţii de finanţare a proiectelor.

Ineditul acestei manifestări va fi şi organizarea în paralel a Târgului de Turism, care devine locul ideal de prezentare a celor mai interesante oferte şi atracţii turistice, atât din România, cât şi din străinătate, incluzând: turismul cultural, rural sau de business, turismul de tratament, destinaţiile exotice, croazierele şi turismul de aventură. Din ofertele companiilor expozante nu lipsesc nici accesoriile și gadget-urile necesare oricărei călătorii.

Peste 40 de expozanți veniți din toată țara, special pentru publicul mureșean, vă aseaptă începând de vineri până duminică, la standurile din Promenada Mall.

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.