Târgu Mureş participă la simultanul naţional de turnee la tenis

tenis

Ediţia a 3-a a evenimentului România Joacă Tenis la Dublu va avea loc în weekendul 18-20 noiembrie şi aduce în prim plan jucători de valoare în cluburile de tenis din 17 oraşe, se arată într-un comunicat remis MEDIAFAX.

880 de jucători se vor afla pe terenurile de tenis din 17 localităţi pentru a lua parte la cel mai mare simultan de turnee la dublu din ţară: România Joacă Tenis la Dublu, coordonat de Circuitul Tenis Partener.

Startul acestui eveniment din lumea sportului alb va avea loc vineri seara, 18 noiembrie, în cluburile care găzduiesc cele mai mari turnee.
În total, în weekendul 18-20 noiembrie 2016, vor avea loc nu mai puţin de 600 de meciuri, ce se vor desfăşura în acelaşi timp, în 19 cluburi din ţară: Bucureşti – în 2 cluburi, Arad, Bistriţa, Braşov, Buzău, Cluj-Napoca – în 2 cluburi, Craiova, Mamaia – Constanţa, Iaşi, Oradea, Ploieşti, Piatra Neamţ, Sibiu, Târgu Jiu, Târgu Mureş, Timişoara şi Tecuci. Numărul de jucători înregistrat în acest eveniment reprezintă un record absolut în istoria simultanelor de turnee dedicate amatorilor care s-au desfăşurat în ţara noastră, la ediţia de anul trecut participând 375 de echipe.

Participanţii, amatori de la nivelul 4 până la cei mai buni, de talie profesionistă, respectiv de la nivelul 9, vor evolua exclusiv în probe de dublu, în diverse formate. Indiferent de abilitate însă, fiecare jucător are un loc potrivit în competiţie datorită sistemului propus de Circuitul Tenis Partener, bazat pe niveluri de competitivitate.

Evenimentul reprezintă punctul de referinţă în calendarul competiţional al sezonului de iarnă Winter Series 2016-2017, care va debuta în săptămâna 1 – 6 noiembrie. În total, în primele două luni ale sezonului indoor, sunt programate peste 50 de competiţii în toată ţara, calendarul fiind disponibil online pe site-ul oficial www.tenispartener.ro.

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.