Târgumureşean premiat la Geneva pentru inovaţie

Organizat pentru prima dată evenimentul Post Expo 2017 este un eveniment mondial destinat serviciilor poştale şi coletăriei. Scopul concursului este de a găsi sisteme care au potențialul de a schimba piața poștală și logistică sau chiar de a crea o piață nouă.

Targumureseanul Johann Stan este co-fondator la Unmanned Life, companie pornita intr-un garaj, care a dezvoltat un software middleware prin care doresc sa controleze si sa coordoneze diferite tipuri de drone aeriene sau care lucreaza aproape de sol, castigand premiul pentru inovatie in zona platformelor de servicii postale, fiind premiati de juriul STARTUP INNOVATION al POST-EXPO 2017, din Geneva.

„Software-ul nostru integreaza diferite tipuri de vehicule autonome care pot transporta marfuri sau pot îndeplini sarcini intr-o flota cu drona. Ne-am straduit sa integram diferite tipuri de drone, la sol si in aer, utilizand retele de comunicatii wi-fi si 4G. Putem, de asemenea, sa implementam oriunde si sa extindem reteaua rapid. Primele aplicatii vor fi in sectorul postal”.

Unmanned Life a câștigat ocazia de a-și prezenta software-ul la Swiss Post la sediul organizației, pentru a obține feedback și un posibil acord de colaborare.

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.