Târgumureșeanca Monica Duca a obținut un nou trofeu mondial!

Monica Duca a obținut la Dance World Cup Canada trofeul High Score … având cel mai mare scor dintre concurenţii participanți din Europa. Felicitări târgumureşencei noastre ….a făcut cunoscută atât România, cât şi Târgu-Mureşul la cel mai mare concurs mondial de dans din Canada.

Sportiva Monica Elena Duca în vârstă de 13 ani, este legitimată la Club Together Dance Tîrgu Mures din vara anului 2013 și elevă la Gimnaziul de stat „Tudor Vladimirescu”. Are un palmares impresionant în cei 4 ani de ,,muncă”: 29 de trofee şi 37 de medalii la Concursuri naționale şi internaționale.

Cel mai valoros trofeu obținut a fost la concursul mondial Dance Star din Croația în anul 2015, unde a devenit campioană mondială la solo, secțiunea Acrodance. Cel de-al doilea trofeu important este obținut în noiembrie 2016 la București, ocupând primul loc pe podium tot la solo acrodance şi calificarea la Dance World Cup Canada unde a participat în iunie 2017 cu eforturi duse la extrem de către familie. Monica a reprezentat atât România cât şi orașul Tirgu Mureș.

Cristina Vancea 

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.