Târnăveneni mai buni de Crăciun

amiciiCorala „Amicii” prin intermediul Asociaţiei ,,Amiciţia” din Tîrnăveni a organizat spectacolul de caritate „Şi tu poţi ajuta un copil cu dizabilităţi”. Concertul de colinde s-a desfășurat vineri, 14 decembrie, la Casa de Cultură din localitate. Contribuţia benevolǎ a participanţilor la spectacol, cu titlul de donaţii sau sponsorizări a fost destinatǎ în totalitate pentru sprijinirea copiilor cu dizabilitǎţi în vederea înfiinţării unui CENTRU DE TERAPIE OCUPAŢIONALǍ şi recuperare prin muncǎ și Asociaţiei ,,,Catharsis” pentru persoanele cu dizabilitǎţi.

Corul a interpretat colinde din repertoriul românesc şi internaţional. Tot cu acest prilej a recitat poezii de Crăciun Ştefan Cijevska. Au mai interpretat colinde la orgă şi voce profesorul Liviu Turcu, la chitară şi voce inginerii Ioan Muntean, Cristina Surdu şi Celi Beleanu şi la voce Teodora Sprânceană. Pe scenă au urcat şi o parte dintre copiii de la Asociaţia ,,Catharsis” care au susţinut un moment artistic. Conducerea muzică a corului a fost asigurată de Liviu Turcu şi Aurel Margine, prezentator a fost Ecaterina Puia, iar scenariul şi regia a aparţinut lui Ioan Muntean.

Concertul umanitar de Crăciun organizat de Corala Amicii a devenit deja o tradiţie la Tîrnăveni, anul trecut spectacolul fiind dedicat Cantinei Sociale care a oferit o masă caldă copiilor străzii.

Campania ,,Ajută şi tu un copil cu dizabilităţi” a înregistrat un nou succes de această dată prin intermediul Coralei Amicii, care cu ocazia concertului organizat vineri la Tîrnăveni a reuşit să strângă donaţii în valoare de 2.300 de lei.

Tot datorită Coralei Amicii, care a susţinut un concert şi la biserica Greco-Catolică din municipiu s-a mai reuşit colectarea sumei de 325 de lei din partea enoriaşilor, sumă care va fi destinată tot Asociaţiei Catharsis.

„Sărbătoarea Naşterii lui Iisus este un moment de bucurie, dar şi unul ce ne îndeamnă să fim mai buni, aşadar vă aşteptăm cu drag să cântăm împreună”, au menţionat în invitaţia adresată publicului membrii coralei Amicii, care au declarat că nu se vor opri cu acţiunile umanitare aici.

Mircea Barbu

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.