TAROM a reluat orarul normal de zbor

216544maximDupă ce marţi Compania Tarom a anulat cursa RO 153/4 Bucureşti – Tel Aviv – Bucureşti, „pentru că nu putea fi operată în siguranţă“, miercuri a anunţat că zborurile dinspre şi către Tel Aviv vor fi operate conform orarului normal de zbor, iar pasagerii au posibilitatea să modifice fără penalizări datele de călătorie, dar şi să solicite restituirea costurilor pentru bilet dacă au anulat călătoria.

„Ca urmare a mesajelor primite din partea autorităţilor de pe aeroportul Ben Gurion din Tel Aviv, cursa RO 153/4 Bucuresti-Tel Aviv-Bucureşti din data de 22.07.2014 a fost anulată pentru că nu putea fi operată în siguranţă“, a anunţat Tarom într-un comunicat, după ce un atac cu rachete a avut loc în apropierea aeroportului din Tel Aviv.
Anterior, companiile aeriene Air France, Lufthansa, Delta, Air Canada, EasyJet au decis, de asemenea, suspendarea zborurilor spre Israel. Autoritatea aeronautică federală din Statele Unite (FAA) a interzis toate zborurile avioanelor de pasageri americane în zona Israelului, timp de 24 de ore, din cauza conflictului între armata israeliană şi Hamas.
În urma anunţului, ministrul israelian al Transporturilor a afirmat, marţi, că nu există „niciun motiv“ pentru suspendarea zborurilor spre Israel.

Mişcarea islamistă Hamas a lansat mii de rachete spre teritoriul israelian în ultimele zile, unele căzând în apropierea Aeroportului Ben Gurion din Tel Aviv. Confruntările dintre Israel şi Hamas s-au soldat cu moartea a aproximativ 600 de palestinieni şi a circa 30 de israelieni, inclusiv 27 de militari.

Sursa adevarul.ro

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Comentariile sunt închise.