„Tax & Finance Forum” pentru prima dată la Cluj-Napoca

„Tax & Finance Forum” organizat pentru prima dată la Cluj-Napoca oferă ocazia consultanților fiscali din Cluj  să se întâlnească cu reprezentanții companiilor lider din România: EY România, KPMG, Deloitte, FiNEXPERT, PwC România, PKF Finconta. Evenimentul  organizat de BusinessMark va avea loc pe 9 mai 2017 la Hotel Golden Tulip Ana Dome, din Cluj-Napoca.

Participarea la eveniment echivalează cu 5 ore de pregătire profesională pentru membrii Camerei Consultanților Fiscali. Forumul va reuni experții în taxe și fiscalitate ai celor mai mari companii de consultanță prezente pe piața românească și factorii de decizie din departamentele financiar-contabile ale celor mai importante societăți comerciale din România. Conferința include slot-uri de aproximativ o oră cu prezentări și sesiuni de întrebări și răspunsuri.

Subiecte dezbătute

Printre subiectele dezbătute se numără: noutăți ale legislației fiscale românești și internaționale, prețurile de transfer, aspecte privind impozitele pe venit și profit, contribuții sociale obligatorii, TVA – noutăți, deducere, ajustări, rambursare, interpretări legislative, abordarea ECJ, exemple practice, aspecte privind inspecția fiscală, controale și litigii fiscale, noutăți legislative în domeniul contabilității, aspecte privind legislația de mediu.

„Prin conferința organizată la Cluj-Napoca, continuăm să ducem la îndeplinire obiectivul inițial, acela de a crea un dialog între participanți și speakerii cu experiență din companii de consultanță de renume. Scopul final este de a facilita învățarea teoretică și practică la cel mai înalt nivel. Tot anul acesta, ne propunem să organizăm proiectul și în alte orașe din țară: Iași, Constanța, Timișoara și Brașov.”, a declarat Daniel Drăgan, Managing Partner BusinessMark.

În cursul zilei vor avea loc trei sesiuni diferite:

 

                                           SESIUNEA I. TAX FOCUS, speakeri

GABRIEL SINCU, Director Executiv, Impozite directe, EY România

DANIEL HADAR, Senior Manager, KPMG România

BOGDAN CONSTANTINESCU, Tax Manager, Transfer pricing, Deloitte România

                                         SESIUNEA A II-A. TAX FOCUS, speakeri:

MITEL SPĂTARU, Tax Partner, FiNEXPERT

DIANA OPRESCU, Manager, Consultanță Fiscală, PwC România

CRISTIANA OPREA, Senior Tax Consultant, FiNEXPERT

                                      SESIUNEA A III-A. TAX FOCUS, speakeri:

MARIA POPA, Tax Manager, PKF Finconta

LEXANDRU COMĂNESCU, Senior Manager, Deloitte România

MIHAI PETRE, Senior Manager, Customs & Global Trade, Deloitte România

Cui se adresează evenimentul:

Evenimentul „Tax & Finance Forum” se adresează directorilor financiari și generali, controllerilor financiari, directorilor economici și contabililor, auditorilor, experților fiscali, analiștilor financiari și consultanților fiscali.

Cine sunt organizatorii?

Forumul este organizat de BusinessMark alături de PwC Romania, FiNEXPERT, PKF Finconta, Camera Consultanților Fiscali și DWNT. Partenerii media ai conferinței sunt: OrasulCluj, RadioTransilvania, RadioSon, Punctul, AlbaStiri, MagazinSalajean, Clujuldebuzunar, Cluj.com, Clujbusiness, Gazetadestiri, BusinessCover, TheTrends, Jurnalul de Afaceri, Femei în afaceri, NewMoney, Ziare.com, Business24, SaptamanaFinanciara, Mtcmagazin, Startups.ro, PRBox, Rbeconnect, Antreprenorinromania, Bucuresteni.ro, Promo Afaceri, Legal Marketing, Finzoom, Calendar Evenimente, Plan de afacere, Roportal, Transilvania Business, Debizz, MLM News, Economiaonline, Global Manager, Avocatura, Manager Express, Chalbert, MediaRabbit, Revista Valoarea, Vox Capital, 1asig.ro, Administratie.ro.

Înscrieri:

Înscrierea la eveniment se va face prin completarea formularului de înregistrare, disponibil pe site-ul BusinessMark și trimiterea acestuia la office@business-mark.ro.

Despre BusinessMark

BusinessMark este o companie ce oferă servicii integrate de B2B și pune la dispoziția clienților săi modele de dezvoltare complexe cu scopul de a-i conecta în mod direct cu mediul de afaceri și de a crea oportunități de parteneriat strategic. Atât prin organizarea de evenimente business, cât și prin serviciile de B2B Public Relations, BusinessMark își propune să vină în întâmpinarea partenerilor săi cu strategii de comunicare și promovare centrate pe business matchmaking și crearea de oportunități de dezvoltare.

EM

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.