Taximetrist cercetat pentru cannabis

Israel grows medicinal marijuana in SafedPoliţiştii specializaţi în combaterea criminalităţii organizate din Târgu Mureş şi procurorii D.I.I.C.O.T. au descoperit o cultură de cannabis în curtea unui bărbat din Sângeorgiu de Mureş. În urma percheziţiei, au fost ridicate aproape 5 kg. de droguri de risc.

În această dimineaţă, poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Târgu Mureş şi procurorii D.I.I.C.O.T.- Serviciul Teritorial Târgu Mureş au efectuat o percheziţie domiciliară, în localitatea Sângeorgiu de Mureş, la o persoană bănuită de comiterea infracţiunii de trafic de droguri de risc.

La activităţi au participat şi luptători ai Serviciului pentru Acţiuni Speciale din cadrul I.P.J. Mureş.

În fapt, în curtea casei bărbatului, care lucra ca şi taximetrist, au fost găsite şase plante asemănătoare cannabisului, cultivate în grădina de legume din faţa casei. În urma recoltării lor, au rezultat 4,700 de kg..
În autoturismul acestuia, au fost găsite pe bancheta din spate, într-o lădiță cu ustensile de pescuit, trei pliculețe transparente, în care se aflau fragmente vegetale asemănătoare ca formă şi miros cannabisului.
De asemenea, bărbatul este bănuit că, la data de 8 august a.c., ar fi vândut unei persoane 2,2 grame de cannabis amestecat cu tutun, la preţul de 100 de lei.
Cel în cauză a fost reţinut pentru 24 de ore pentru comiterea infracţiunii de trafic de droguri de risc urmând a fi prezentat instanţei de judecată, cu propunerea de a se dispune faţă de acesta arestul la domiciliu.

 

sursa foto: guardianlv.com

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Comentariile nu sunt permise.