Tinerii în societate cu GEN.EU, la Sala Parking Tîrgu Mureș

                                              

 

Teatru 3G și Teatrul Național Târgu-Mureș anunță premiera spectacolului GEN.EU ce va avea loc luni 13 noiembrie 2017, ora 19.00,  la SALA PARKING.

Regia spectacolului GEN.EU este semnată de Olga Macrinici și Andi Gherghe, iar din echipa artistică fac parte și Kovács Károly (sound design) și Annamária Szabó.

Din distribuție fac parte actorii: Anca Loghin, Loredana Dascălu, Laura Mihalache, Carmen Ghiurco, Luchian Pantea și Radu Anastas.

GEN.EU este o co-producție TEATRU 3G și Teatrul Național Târgu-Mureș și are la bază șase piese semnate de: Antonia Petra Binder, Alexandra Felseghi, Iustina Cornelia Iordache, Vero Nica, Ioana Sileanu și Elise Wilk, desemnate câștigătoare în urma concursului eurOpinions. Tema concursului eurOpinions a fost “Tinerii în societate”, în urma căruia au fost alese șase piese scurte de teatru.

GEN.EU este un spectacol despre noi. Un spectacol relevant, care explorează problemele tinerilor în societatea de astăzi și felul în care se raportează aceștia la realitatea din jurul lor.

Acest proiect cultural este co-finanțat de Administrația Fondului Cultural Național, UNITER și Municipiul Târgu-Mureș.

Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziția Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanțării.

Următoarele reprezentații ale spectacolului GEN.EU sunt programate marți 14 și duminică 26 noiembrie 2017, ora 19.00, la Sala Parking!!!

 Biletele şi abonamentele pot fi achiziţionate la casa de bilete a teatrului, de luni până vineri între orele 09:00–15:00 sau la Agenţia de Bilete a Palatului Culturii de luni până vineri între orele 12:00–17:30 şi online: www.biletmaster.ro

 

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.