Toţi elevii vor avea manuale!

kelemen-udmr-ul-va-avea-propriul-candidat-la-prezidentiale-cine-va-fi-acesta-264224Toţi elevii vor primi manualele şcolare necesare în foarte scurt timp, la nivel guvernamental insistându-se pe găsirea acelor soluţii care vor rezolva cât mai repede această problemă, a declarat luni, la Deva, vicepremierul Kelemen Hunor.
„Am avut discuţii cu premierul, cu colegii de la Ministerul Educaţiei. Eu ştiu că în ceea ce priveşte contestaţiile au cerut deja nişte clarificări şi putem spune că niciun copil, într-o perioadă foarte scurtă de timp, nu va rămâne fără manuale şcolare. E adevărat că după 2006 n-au fost editate manuale noi, doar retipărite, reeditate, şi de aceea, probabil, şi interesul era extrem de mare. Dar, vom insista la nivel guvernamental să găsim acele soluţii, în urma contestaţiilor, care vor asigura şi manualele copiilor”, a dat asigurări ministrul Culturii.
Kelemen Hunor a luat parte la deschiderea anului şcolar la Liceul „Teglas Gabor” din Deva, care a marcat zece ani de la înfiinţare.
„Teglas Gabor” este singurul liceu din judeţul Hunedoara în care predarea se face în limba maghiară şi şcolarizează aproape 600 de copii, de la grădiniţă până la clasa a XII-a. Unitatea de învăţământ dispune de internat, iar 120 de copii sunt aduşi la cursuri cu microbuzele şcolare. AGERPRES/

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Comentariile sunt închise.