Trădarea pe faţă a românilor!

Al P Fratean 2Senatorul PSD Mureş Alexandru Petru Frătean afirmă că predarea puterii în plan local de către liberali către PDL depăşeşte limita acceptabilului, iar sub titlul glorios de unificare a dreptei se petrece în realitate o „trădare pe faţă” a românilor, care au votat USL în 2012.

„Politica este arta posibilului – spune un celebru dicton, însă ceea ce se întâmplă astăzi în România depăşeşte limita acceptabilului. Şi mă refer la noua şi reînnoita alianţă PNL-PDL. Sub titlul glorios de unificare a dreptei asistăm, de fapt, la o trădare pe faţă a românilor care una au votat în 2012 şi alta primesc acum, iar consecinţele acestei alianţe se resimt, în primul rând, pe plan local. Oamenii au votat să le ia puterea celor din PDL şi oamenilor lui Băsescu din teritoriu după tot răul pe care l-au făcut de-a lungul anilor şi să o dea USL. Acum, cei din PNL dau puterea înapoi pedeliştilor, făcând alianţe şi majorităţi în teritoriu, împotriva voinţei românilor”.  a arătat Frătean, miercuri, într-o declaraţie politică transmisă AGERPRES.

Senatorul PSD a spus că situaţia din judeţul Mureş privind alianţa PNL-PDL este printre cele mai tragi-comice din ţară.

„Sunt convins că în fiecare judeţ PNL şi PDL joacă acum un teatru al absurdului, dar la Mureş situaţia este printre cele mai tragi-comice. Asta dacă ne gândim la istoria relaţiei dintre cele două partide şi a liderilor lor care, de-a lungul timpului, n-au ratat nici o ocazie de a se contra, de a se taxa reciproc şi de a-şi adresa injurii reciproce şi epitete colorate, iar acum îşi cer prietenia unul altuia. Războiul penelisto-pedelist nu a fost doar la nivel declarativ şi nu trebuie să cercetăm istoria îndepărtată deoarece nu mai demult de acum două luni cei doi prieteni de astăzi (Dorin Florea, preşedintele PDL Mureş, şi Ciprian Dobre, liderul PNL Mureş, n.r.) au purtat o bătălie cruntă, când primarul pedelist a schimbat viceprimarul penelist pentru a-şi impune din propriul partid omul „cel bun la toate”. Acum vor fuma pipa păcii şi vor merge în campanie de mână… însă mă întreb cine o să-i mai creadă?”, a subliniat Alexandru Petru Frătean.

Parlamentarul s-a întrebat dacă preşedintele PNL al Consiliului Judeţean Mureş, Ciprian Dobre, „cel mai votat român datorită proiectului USL”, ar fi fost votat la fel de mult dacă oamenii ar fi ştiut că „astăzi va da mâna, cu atâta uşurinţă, cu toţi aceia care au tăiat salarii şi pensii, au închis şcoli şi spitale şi i-au lăsat pe români fără nicio speranţă”. Frătean a amintit şi că în 2012 Ciprian Dobre era cel care ţinea cu dinţii de unitatea USL la toate nivelurile conştient fiind că era singura lui şansă să câştige.

Senatorul PSD Mureş a concluzionat că oamenii nu mai pot fi păcăliţi, „nici de cei care i-au batjocorit până în 2012, nici de cei care i-au trădat acum, încălcându-şi principiile liberale de dragul de a fi populari”.(EM)

Sursa AGERPRES

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

0 Comentarii

  1. Toti sinteti niste „papagali” si oameni de 2 lei.Fara discriminare politica.Retorica voastra acum este penibila , chiar daca esti de stinga , centru sau dreapta.Asa ca , ar trebui , dupa parerea mea sa va cam ascundeti toti si sa nu va mai transformati in aparatori, vezi doamne ,a unor oameni „tradati”.Tradati de cine ?De voi cei din clasa politica.Poporul roman asa a fost de-alungul istoriei sale:tradat de cei pe care I-au ales sa-i conduca.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.