Traficul feroviar şi rutier, reluat în zona localităţii mureşene Mureni

Un accident soldat cu rănirea a două persoane, după ce un autoturism a ajuns între liniile de cale ferată, s-a produs, joi, între localităţile mureşene Vânători şi Mureni, pe E 60, traficul feroviar fiind întrerupt pe ruta Rupea-Sighişoara.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Mureş, Andreea Pop, a declarat, joi, pentru AGERPRES, că traficul feroviar şi cel rutier a fost reluat după accidentul petrecut în zona localităţii Mureni.

Ea a mai spus că traficul rutier a fost reluat după circa o jumătate de oră şi că, între timp, a fost reluat şi traficul feroviar, după ce a fost degajată calea ferată.

Un accident soldat cu rănirea a două persoane, după ce un autoturism a ajuns între liniile de cale ferată, s-a produs, joi, între localităţile mureşene Vânători şi Mureni, pe DN13/E60, traficul feroviar fiind întrerupt pe ruta Rupea-Sighişoara, iar cel rutier pe ruta Târgu-Mureş-Rupea.

‘E un accident produs la nivelul unei treceri de cale ferată. E vorba de un autoturism care a părăsit partea carosabilă şi a ajuns între liniile de cale ferată. Erau două persoane, una de cod galben, transportată la spital, cealaltă de cod verde, a rămas la locul accidentului. Circulaţia pe calea ferată a fost oprită până se mută autoturismul’, a declarat, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii De Urgenţă (ISU) Mureş, Cristian Virag. AGERPRES

print

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.