Trafic restricţionat în centru !

centru

Direcția Poliția Locală înștiințează tîrgumureșenii cu privire la restricționarea circulației rutiere în centrul municipiului Tîrgu Mureș, cu prilejul sărbătoririi
,,Zilei Naționale a României – 1 Decembrie” după cum urmează:

· Miercuri, 30.11.2016, ora 14.00– piețele Trandafirilor și Victoriei, exclusiv banda de circulație pe sensul de mers dinspre Catedrala mare spre Primărie, respectiv străzile Bartok Bela și Primăriei (n.n. în vederea amplasării scenei);
· Joi, 01.12.2016, ora 09.45 – se închide circulația pe ambele sensuri de mers în piețele Trandafirilor și Victoriei precum și pe străzile adiacente (model duminica), până la terminarea manifestărilor și eliberarea arterelor de circulație.

Menționăm că activitatea din dimineața zilei de 1 Decembrie este organizată de către Garnizoana Tîrgu Mureș iar cea din după-masa aceleiași zile de către Primăria Municipiului Tîrgu Mureș.

Poliţia Locală roagă pe această cale proprietarii autoturismelor care parchează cu predilecție în Piața Victoriei, segmentul cuprins între Hotel Grand – str. Artei, respectiv Piața Trandafirilor de la intersecția cu str. Horea până la intersecția cu str. Enescu, să-și parcheze mașinile în alte zone.

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.