Traficul rutier este oprit pe DN14 Sighişoara – Mediaş

Traficul rutier este oprit pe DN14 Sighişoara – Mediaş pe ambele sensuri, la kilometrul 69, în zona localităţii Şaroş pe Târnave, din cauza unui accident rutier soldat cu un rănit grav, a anunţat Centrul Infotrafic din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române.

Circulaţia este deviată provizoiu pe DJ142E.

Persoana rănită este inconştientă, fiind transportată la Mediaş de o ambulanţă SMURD. Pacientul urmează să fie transportat cu un elicopter SMURD la Târgu Mureş, potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă. Cel rănit este şoferul unui turism care, din cauza vitezei prea mari, a intrat într-o autoutilitară, susţin poliţiştii. AGERPRES

Traficul rutier a fost reluat pe DN14, în dreptul localităţii Şaroş pe Târnave, unde un şofer a fost grav rănit, fiind preluat de elicopterul SMURD şi transportat la un spital din Târgu Mureş, potrivit reprezentanţilor Poliţiei şi cei ai Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU).

„Şoferul rănit, un bărbat de 35 de ani, este în comă. Are fractură la ambele picioare şi femur, un traumatism cranio-cerebral. Este intubat şi a fost predat elicopterului SMURD pentru a-l transporta la spital la Târgu Mureş”, a anunţat ISU Sibiu.

Victima a intrat cu maşina într-o autoutilitară, din cauza vitezei prea mari, potrivit Poliţiei.

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.