Trei noi achiziții la FCM înainte de retur

FCMLotul echipei FCM Tîrgu-Mureș are, începând de astăzi, alte 3 noutăți. Este vorba de jucătorii Andrei Peteleu, George Cristian Ganea și Costinel Gugu. Andrei Peteleu este un fundaș dreapta, în vârstă de 20 de ani, care a evoluat la Gloria Bistrița. Peteleu a venit la FCM Tîrgu-Mureș liber de contract, după ce și-a reziliat contractul cu formația bistrițeană. Acesta a evoluat în 16 meciuri în prima parte a campionatului Ligii 1, în 14 dintre ele integralist. Peteleu are și o prezență în tricoul echipei naționale a României, Under 19.

George Cristian Ganea are 20 de ani și poate evolua fundaș stânga sau mijlocaș stânga. Este un produs al Școlii de Fotbal Inter Viișoara, dar a plecat de mai mulți ani în Spania. Aici a evoluat la formația secundă a celor de la RCD Mallorca, din Segunda B, fiind împrumutat apoi la echipa CD Santanyi, din Tercera Division. Ganea a fost unul dintre cei mai buni jucători ai formației din Insulele Baleare, reușind să înscrie în sezonul trecut 17 goluri. În prima parte a acestui sezon, în cele 14 partide disputate a înscris 4 goluri.

Costinel Gugu revine la FCM Tîrgu-Mureș, după împrumuturile la formațiile U-Cluj și CS Turnu-Severin. Gugu a evoluat pentru FCM Tîrgu-Mureș în sezonul 2011-2012, al Ligii 1.

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.