Trei persoane au fost rănite într-o explozie produsă într-un bar din Sighişoara

ex

Explozia produsă miercuri într-un bar din Sighişoara, în urma căreia trei persoane au suferit arsuri de gradul I şi II pe mâini şi pe feţe, s-a produs în timp ce două persoane încercau să instaleze o butelie cu gaz la o sursă de încălzire.

Victimele – două femei de 41 si 56 ani şi un bărbat de 52 ani – au fost stabilizate de medicii din Sighişoara şi au fost apoi trimise la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Târgu Mureş.

Din declaraţiile martorilor a reieşit că suflul exploziei a spart uşile barului, iar cioburile au zburat până în pereţii Şcolii Gimnaziale ‘Miron Neagu’, situată vis-a-vis, nefiind înregistrate victime în rândul elevilor sau profesorilor.

Profesorii susţin că s-a auzit un sunet puternic şi geamuri sparte, însă copiii erau în pauză, în curtea şcolii, şi nu au fost niciun fel de problemă.

Proprietara barului, Simona Gut, a declarat că nu se afla acolo în momentul exploziei, operaţiunea de instalare a buteliei fiind efectuată de barman şi de o cumnată a sa, iar în bar se mai afla în acel moment şi o altă femeie.

La locul producerii exploziei au venit, pentru a face cercetări, şi reprezentanţii E.ON Gaz.

AGERPRES

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.