Trenul Bucureşti – Târgu Mureş staţionat în zona oraşului Buşteni, după ce a lovit o maşină

Trenul interregio 1645 Bucureşti – Târgu Mureş staţionează, vineri după-amiază, în zona oraşului Buşteni, de pe Valea Prahovei, după ce garnitura feroviară a lovit un autoturism la o trecere la nivel cu calea ferată, iar locomotiva a fost avariată. Şoferul autovehiculului a fost rănit uşor, el refuzând să fie transportat la spital.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Trenul Interregio 1645, care circulă pe ruta Bucureşti – Târgu Mureş, este oprit, vineri după-amiază, de câteva zeci de minute în staţiunea Buşteni, de pe Valea Prahovei, după ce a fost implicat într-un accident.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Prahova, Raluca Vasiloae, garnitura feroviară a lovit un autovehicul la trecerea la nivel cu calea ferată de pe strada Piatra Arsă.

Autovehiculul nu a rămas pe calea ferată, fiind proiectat la câţiva metri de linia ferată, însă locomotiva a fost avariată.

În urma acidentului, şoferul a suferit un traumatism cranio-cerebral minor şi o plagă frontală, dar este conştient şi a refuzat să fie transportat la spital.

News.ro

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.