Tricouri cu numere scrise cu carioca la meciul ASA

Partida din prima manșă a semifinalelor Cupei Ligii dintre ASA Târgu Mureș și ACS Poli Timișoara a avut parte de un eveniment de-a dreptul incredibil, scrie GSP.

Jucătorii bănățeni au fost obligați să-și schimbe tricourile de joc și au evoluat cu unele albe pe spatele cărora și-au scris numerele cu carioca.

Cei de la ACS Poli Timișoara au făcut deplasarea la Târgu Mureș cu două seturi de echipament, violet și negru, culori asemănătoare cu ale echipamentului bleumarin al lui ASA.

Tehnicianul Ionuţ Popa a declarat, miercuri seară, că el a scris cu carioca numerele pe tricourile jucătorilor săi la meciul cu ASA Târgu Mureş, iar aceştia l-au felicitat pentru că scrie frumos. El a adăugat că va vorbi cu Moş Crăciun pentru a aduce încă un rând de echipament adversarilor de miercuri, deoarece aceştia aveau unul singur.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
La partida de la Târgu Mureş jucătorii oaspeţi au purtat tricouri albe cu numerele scrise cu carioca pe spate. Ei au purtat astfel de tricouri deoarece au făcut deplasarea cu două rânduri de echipament, violet şi negru, asemănătoare cu cel al gazdelor, astfel că arbitrul Iulian Călin le-a cerut să găsească o soluţie.

„Eu am scris numerele pe tricouri. Jucătorii m-au felicitat, au spus că am un scris frumos. Le promit celor de la ASA că vorbesc cu Moş Crăciun, fac repede o scrisoare, să aibă şi ei două rânduri, că aveau numai unul. Am pregătit jocul cum trebuie pe acest teren, să dăm mingi lungi când jucătorii sunt bine poziţionaţi. Aş fi vrut Steaua în finală, dar se supără timişorenii mei că zic că ţin cu Steaua. Dacă s-a decis să se joace pe acest teren, respectăm televiziunea, LPF, ne-am chinuit şi noi şi adversarii. Arbitrul a spus că dacă îngheaţă şi terenul devine tare, poate să întrerupi jocul. Dar toţi şi-au dorit să joace, să mai stăm o zi aici şi să mergem cu colinda mai devreme acasă”, a spus Popa la Digisport.

Tehnicianul le-a promis jucătorilor săi că în cazul unei victorii va amâna începerea pregătirii de iarnă: „A fost un meci greu, suntem aproape de finală, am făcut un pas spre aceasta. Mă supără că au ratat mult. Dar 4-2 e un rezultat bun, le-am promis că dacă bat încep cu două zile mai târziu pregătirea de iarnă, adică nu pe 4, ci pe 6. Pe 7 nu-i las, că trebuie să vin cu slănină şi şuncă, doar e sfântul Ionuţ”.

ACS Poli Timișoara a făcut un pas mare spre finala Cupei Ligii la fotbal, după ce a învins-o pe ASA Târgu Mureș cu scorul de 4-2 (1-1), miercuri seara, în deplasare, în prima manșă a semifinalelor competiției.

Pentru oaspeți au marcat Andrei Artean (11 — penalty), după un henț comis de Marius Constantin, Octavian Drăghici (61), Fernando Llorente (67) și Alexandru Popovici (90+5), iar golurile mureșenilor au fost înscrise de Andrei Ciolacu (26), Ciprian Rus (77).

Timișorenii au avut și două bare, prin Artean (45+1) și Drăghici (75).

Meciul s-a desfășurat pe un teren alunecos, cu porțiuni înghețate.

În minutul 17, arbitrul de centru Iulian Călin a purtat o discuție de un minut cu căpitanii și antrenorii celor două echipe și s-a decis ca jocul să continue.

Manșa a doua va avea loc pe 1-2 martie.

Surse: GSP, Agerpres, News.ro

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.