Trofeul Carpaţilor la tirul cu arc. Finala de la Praid

Federaţia Română de Arc Tradiţional şi Field organizează o competiţie de tir cu arcul în sală, intitulată Trofeul Carpaţilor – Finala ce va avea loc în perioada 3-5 februarie în Salina Praid. Competiţia este una de pregătire pentru Campionatul Mondial Indoor 2017 ce se va desfăşura în perioada 28 martie 2017 şi 1 aprilie 2017 la Fundata -Cheile Grădiştei.

Coorganizator, alături de Federaţia Română de Arc Tradiţional este Clubul Sportiv Szirtisas (Acvila de Munte ) din Ocna de Jos, judeţul Harghita. „Avem onoarea să organizăm împreună cu FRATF un concurs unic în Salina Praid, eveniment la care aşteptăm mai mult de 150 de arcaşi. Concursul se va desfăşura în subteran în condiţii speciale. Majoritatea membrilor acestui club este formată din tineri care se pot perfecţiona în viitor, având zelul şi curajul acvilei! ” se arată pe siteul clubului.

„Sportul acesta te scoate din scaunul de birou, te trimite cu prietenii la aer liber, te învaţă să ignori eşecul şi să munceşti pentru succes.” susţin arcaşii cărora le urăm succes.

EM.

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.