Trupa Happy Feet în concert la Teatrul de Vară

foto happy feetFundaţia Alpha Transilvană vă invită vineri, 12 iulie 2013 cu începere de la ora 16:00 la concertul susţinut de trupa Happy Feet. Evenimentul organizat cu sprijinul Primăriei Municipiului Tîrgu-Mureş se va desfăşura în incinta Teatrului de Vară din Tîrgu-Mureş.

Concertul are ca scop principal prezentarea trupei Happy Feet publicului tîrgumureşean. Grupul, format în majoritate din tineri cu dizabilităţi incluşi în programul ATRIUM al Fundaţiei Alpha Transilvană, a luat fiinţă prin intermediul proiectului „Youth in action” (Tineret în acţiune) cu sprijinul voluntarilor Fundaţiei Alpha Transilvană. Trupa are deja în palmares o serie de participări la festivaluri destinate tinerilor artişti cu dizabilităţi. Componenţii trupei Happy Feet sunt: Vandana Lunca, Laura Heghieş, Adela Stan, Kacso Judit, Balla Tunde, Barabas Dalma şi Mihai Butilcă – solişti vocali, Radu Cismaş – clape/solist vocal şi Albert Sandor – chitară/solist vocal.

Evenimentul va cuprinde şi o festivitate care va marca oficial intrarea în vacanţă a tinerilor cuprinşi în programul Centrului de Socializare şi Timp liber pentru peroane cu dizabilităţi. Cu această ocazie vor fi prezentate câteva din activităţile Centrului din ultimele luni cum ar fi piese de teatru sau momente de dans.

Intrarea la spectacol este liberă.

Sursa: Alpha Transilvană

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.