TVR Târgu Mureș va transmite digital terestru

Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA) a aprobat, marţi, eliberarea de licenţe audiovizuale digitale pentru difuzarea în sistem digital terestru a posturilor TVR 1, TVR 2 şi studiourilor teritoriale.

CNA a aprobat licenţe pentru difuzarea în sistem digital terestru a posturilor TVR
Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA) a aprobat, marţi, eliberarea de licenţe audiovizuale digitale pentru difuzarea în sistem digital terestru a posturilor TVR 1, TVR 2 şi studiourilor teritoriale Cluj, Craiova, Timişoara, Iaşi, Târgu Mureş, acordarea de licenţe digitale pentru TVR 3 şi TVR HD, precum şi modificarea structurii de program pentru studioul teritorial Cluj şi TVR HD.

Reprezentanţii TVR au declarat că modificarea structurii serviciului de program pentru TVR HD a fost necesară pentru a fi armonizată cu celelalte canale.

Răsvan Popescu, preşedintele şedinţei, a precizat că televiziunea publică va transmite în continuare pe sistemul analogic terestru până în anul 2019 şi, în paralel, va funcţiona – deocamdată în regim experimental – pe MUX 1, pentru care solicită licenţele digitale.

print

One comment on “TVR Târgu Mureș va transmite digital terestru
  1. Dorind spune:

    Oare cine îi privește?Rating=0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.