UAT participă cu spectacole la FITS 2012

Festivalul Internațional de Teatru de la Sibiu, ajuns în acest an la cea de-a XIX-a ediție, este cel mai important eveniment de gen din România și al treilea eveniment de gen din Europa. Iubitorii de teatru pot lua parte în perioada 25 mai 2012- 3 iunie 2012 la peste 300 de evenimente cu participanți din 70 de țări. Universitatea de Arte din Tîrgu-Mureș va participa pentru prima oară cu trei spectacole la Festivalul Internațional de Teatru de la Sibiu.

Astfel, în prima zi a Festivalului, vineri, 25 mai 2012, ora 22.00, la CAVAS- Centrul de Cercetări Avansate în Domeniul Artelor Spectacolului, se va juca spectacolul Opera ţărănească / Parasztopera de Pintér Béla şi Darvas Benedek, regia: Porogi Dorka, spectacol al studenților masteranzi ai Universității de Arte din Tîrgu-Mureș.

Sâmbătă, 26 mai 2012, ora 22.00, la CAVAS – Centrul de Cercetări Avansate în Domeniul Artelor Spectacolului, studenții masteranzi ai Facultății de Arte în Limba Română, vor juca pe scena sibiană spectacolul Iadul este amintirea fără puterea de a mai schimba ceva, de Jonas Gardell, regia Dana Lemnaru.

Duminică, 27 mai 2012, ora 22.00, la CAVAS – Centrul de Cercetări Avansate în Domeniul Artelor Spectacolului, se va juca spectacolul Buzunarul cu pâine / Kenyérrel a zsebben de Matei Vișniec, regia Patkó Éva, spectacol realizat în cadrul Atelierului de Creație al Universității de Arte din Tîrgu-Mureș.

Sursa: UAT

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.